Δωρεάν Μεταφορικά Σε Αγορές Άνω Των 49€

Παράδοση Αυθημερόν Στα Νότια Προάστια Αττικής

Δωρεάν Mini Προϊόντα Με κάθε Σας Αγορά

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο

Το ιδανικό Καθαριστικό Προσώπου για την επιδερμίδα μου

Το ιδανικό Καθαριστικό Προσώπου για την επιδερμίδα μου

Καθαριστικό Προσώπου: «Σύμμαχος» υγείας & ομορφιάς

Πρώτη φροντίδα του skincare το πρωί και τελευταία το βράδυ, ο καθαρισμός προσώπου είναι μια πολύτιμη ρουτίνα για υγιές και λαμπερό δέρμα. Επιλέγοντας το καθαριστικό προσώπου που ταιριάζει στο δικό σας τύπο του δέρματος και πλένοντας σωστά το πρόσωπο κάθε μέρα κάνετε ένα πραγματικό δώρο στον εαυτό σας.

Πλενοντας συστηματικά το πρόσωπο σας με το καθαριστικό προσώπου, απομακρύνετε ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ, όπως επίσης και νεκρά κύτταρα, τα οποία ευθύνονται για το θαμπό δέρμα.

Τα σύγχρονα προϊόντα καθαρισμού δέρματος είναι πολύ αποτελεσματικά, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου.

Το σωστό Καθαριστικό Προσώπου για τον τύπο δέρματος μου:

Δέρμα με ακμή

Αν έχετε δέρμα με ακμή θα πρέπει να είστε απόλυτα συνεπείς με την καθαριότητα της επιδερμίδας σας. Πλύνετε το πρόσωπό σας 2 φορές ημέρα με ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου. Θυμηθείτε ότι τα καλύτερα «εργαλεία» για τη φροντίδα αυτή είναι τα δάχτυλά, καθώς το τρίψιμο με πετσέτες, σφουγγάρια κλπ μπορεί να ερεθίσει το δέρμα.

Λιπαρή επιδερμίδα

Το κλειδί στο λιπαρό δέρμα είναι να πετύχετε την ισορροπία ανάμεσα στην υπερβολική λιπαρότητα και στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος. Επιλέξτε καθαριστκό προσώπου και προϊόντα που φέρουν την ένδειξη “oil free” και “μη φαγεσωρογόνο”, δηλαδή προϊόντα που δεν θα φράζουν τους πόρους και δεν προκαλέσουν ακμη. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό προσώπου με αφρό και αποφύγετε καθαριστικα με σκληρές χημικές ουσιες και αρώματα, τα οποία μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα και να προκαλέσουν τελικά αυξημένη παραγωγή λιπαρότητας. Ανάλογο αποτέλεσμα μπορεί να έχει επίσης ένα καθαριστικό προσώπου με βάση τα έλαια ή το αλκοόλ

Μεικτή Επιδερμίδα

Η μικτή επιδερμίδα είναι ένας κοινός τύπος δέρματος.
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ότι συνδυάζει διαφορετικές περιοχές με διαφορετικές ανάγκες, όπως οι γνωστές για τη λιπαρότητά τους, “ζώνη Τ”, και οι ξηρές, όπως τα μάγουλα. Η ισορροπία είναι το μυστικό στη διαχείριση αυτού του τύπου δέρματος. Η καθημερινή περιποίηση ξεκινά και τελειώνει με ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου χωρίς οινόπνευμα, το οποίο δεν θα αφαιρέσει την απαραίτητη υγρασία από την επιδερμίδα αφήνοντάς την στεγνή.

Ξηρή επιδερμίδα

Η ξηρή και πολλές φορές ευαίσθητη επιδερμίδα χαρακτηρίζεται από χαμηλή παραγωγή λιπαρότητας. Αυτή η έλλειψη φυσικών ελαίων επηρεάζει την άμυνα του δέρματος. Το απαλό καθαριστικό προσώπου που ενσωματώνει ενυδατικά καθαριστικά είναι η ιδανική πρόταση για την ξηρή επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και στεγνώστε απαλά με καθαρή πετσέτα

Ώριμη επιδερμίδα

Ωριμάζοντας το δέρμα χάνει μεγάλο μέρος της ικανότητάς του να συγκρατεί νερό, με αποτέλεσμα να γίνεται ξηρό, λεπτό και εύθραυστο. Το καθημερινό πλύσιμο του προσώπου αποτελεί βασική φροντίδα του ώριμου δέρματος που χρειάζεται ένα καθαριστικό προσώπου που δεν θα αφαιρέσει τα φυσικά του έλαια και δεν θα το ερεθίσει. Τα ενυδατικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της ξηρότητας περιλαμβάνουν γλυκερίνη, υαλουρονικό οξύ και λανολίνη.

Αποφύγετε να τρίβετε το πρόσωπό σας και να χρησιμοποιείτε προϊόντα καθαρισμού που έχουν την υφή της άμμου.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου αποτελεί την κλασική θεραπεία υγείας και ομορφιάς του δέρματος, η οποία απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος και σε κάθε ηλικία.

Στη Facemed Clinic μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη της θεραπείας του καθαρισμού με σύγχρονα μέσα ή ακόμη και να τη συνδυάσεις με άλλες θεραπείες για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πως θα καταλάβω ότι το καθαριστικό προσώπου που χρησιμοποιώ δεν περιέχει άρωμα;

Τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου αναγράφουν στη συσκευασία τους “fragrance free”

Πόσες φορές την ημέρα πρέπει να πλένω το πρόσωπο με  καθαριστικό;

Ιδανικά πρέπει να πλένετε το πρόσωπό σας 2 φορές την ημέρα πρωί και βράδυ, καθώς και αν ιδρώσετε (ειδικά αν φοράτε κράνος ή καπελο).

Να χρησιμοποιώ ζεστό νερό ή κρύο με το καθαριστικό προσώπου μου;

Η καλύτερη επιλογή είναι το χλιαρό νερό. Το ζεστό νερό θα στεγνώσει το δέρμα σας ενώ το κρύο νερό είναι επίσης καλύτερη επιλογή από το ζεστό με πολλαπλά οφέλη, ωστόσο όταν είναι πολύ κρύο δεν είναι αποτελεσματικό στον καθαρισμό του δέρματος